Samuel Pöntinen

Bilehtööri

Hän antaa lavalla aina kaikkensa, eikä tyydy koskaan keskinkertaiseen suoritukseen. Laulanut Väinämöisen suohon karaokekilpailussa. Tuntee kaikki Suomen pöllölajit latinankielisiltä nimiltään. Tuttu naama myös Voice of Finlandin 9. kaudelta! Mies, joka herättää kukot kiekumalla aamuisin ja kuuluttaa Bilejunan liikkeelle: Bilehtööri Samuel Pöntinen.

Joona Lehto

Asemapäällikkö

Hän kuuluu kitarasankarien erikoisjoukkoihin. Ei kuitenkaan tee itsestään suurta numeroa, vaan sijoittuu vaatimattomasti maailman parhaiden kitaristien sijalle 14,572 (Huom. desimaali, eikä tuhatluku). Legendan mukaan on lämmittänyt mikrovalmiit ranskanperunat kitarasoolon voimalla ilman mikroaaltouunia. Voittaa aina joskus blackjackissa. Hän on mies ja kitara. Tähti jo syntyessään. Asemapäällikön paikalla the one and only: Joona Lehto!

Samuli Manu

Herra Höyry

Alkujaan Haapakosken Pitkällämäellä vaikuttanut mies lähti valloittamaan maailmaa ja päätyi Keski-Suomeen. Lavalla hänen spektaakkelimainen soittonsa aiheuttaa ympäristön välitöntä lämpötilannousua, joka ilmenee mm. solistin huomattavana hikoiluna. Lanseerannut virallisen Bilejuna-kravatin. Kitaroiden ja kosketinsoittimien kuumia sävyjä teille tarjoilee Herra Höyry, Samuli Manu!

Jesse Lehto

Lämmittäjä

Tämä mies huolehtii siitä, että Bilejuna liikkuu oikeassa aikataulussa ja rytmissä. On soittanut monta keikkaa omaksi ilokseen puolikkaalla jäätelötikulla silmät kiinni, ilman että kukaan on huomannut mitään. Yleensä viimeisenä pystyssä keikan jälkimainingeissa. Lempipulla korvapuusti. Bändissä Lämmittäjän hommissa puita uuniin takoo Jesse Lehto!

Matias Källi

Kiskokunkku

Pääinstrumenttinsa pianon lisäksi, tämä maanmainio megamuusikko on erikoistunut lähestulkoon kaikkiin maailmassa oleviin soittimiin, aina tinapillistä huuliharppuun. Hän on kaikkien universumin kissaeläinten virallisin epävirallinen elämänlaadunvalvoja. Kuten oheinen kuvakin kertoo, hän on vakavasti otettava taiteilija. Hän ei ole vitsi. Hän on Kiskokunkku Matias Källi!

Jere Lehto

Ratamestari

Tämä mies muistuttaa läheisesti Tarzania, He-Mania ja Ramboa ja onkin kertomansa mukaan peitonnut kyseiset herrasmiehet kädenväännössä useaan otteeseen.
Suurista voimistaan huolimatta tämä sankari on hellä ja pitää bassostaan ja ympärillä olevista ihmisistä yhtä hyvää huolta kuin karhuemo pennuistaan. Hiusten pituus auki sekä hauiksen ympärysmitta n. 50 cm. Ratamestarin virkaa toimittaa Jere Lehto!