Kuuden komean nuoren miehen muodostama ammattitason bilebändi vie Sinut raiteillaan unohtumattomalle aikamatkalle musiikin eri vuosikymmenille. Bilejuna takaa vuosien keikkakokemuksella unohtumattoman elämyksen jokaiselle kyytiin astuvalle!


Tässä junassa ei makuuvaunuja tarvita, sillä koko matkan ajaksi on luvassa kaikkien aikojen parhaita poimintoja rokista räppiin ja diskosta poppiin. Bändin valtteja ovat nuorekas, itsevarma ja energinen show, soittajien piinkova ammattitaito sekä palava intohimo musiikkiin. Tästä junasta et halua myöhästyä!

Hyppää Bilejunan matkaan, niin laitetaan yhdessä bileet päälle!

Samuel Pöntinen

Bilehtööri

Tämä mies antaa lavalla aina kaikkensa, eikä tyydy koskaan keskinkertaiseen suoritukseen. Laulanut Väinämöisen suohon karaokekilpailussa 2014. Tuntee kaikki Suomen pöllölajit latinankielisiltä nimiltään. Mies, joka herättää kukot kiekumalla aamuisin ja kuuluttaa Bilejunan liikkeelle: Bilehtööri Samuel Pöntinen.

Joona Lehto

Asemapäällikkö

Seuraava mies kuuluu kitarasankarien erikoisjoukkoihin. Hän ei kuitenkaan tee itsestään suurta numeroa, vaan sijoittuu vaatimattomasti maailman parhaiden kitaristien sijalle 14,572. Legendan mukaan on lämmittänyt mikrovalmiit ranskanperunat kitarasoolon voimalla ilman mikroaaltouunia. Voittaa aina joskus blackjackissa. Hän on mies ja kitara. Tähti jo syntyessään. Asemapäällikön paikalla the one and only: Joona Lehto!

Samuli Manu

Herra Höyry

Tämä karismaattinen ja arvostettu herrasmies ei esittelyjä kaipaa. Alkujaan Haapakosken Pitkällämäellä vaikuttanut mies lähti valloittamaan maailmaa ja päätyi Keski-Suomeen. Lavalla hänen spektaakkelimainen soittonsa aiheuttaa ympäristön välitöntä lämpötilannousua, joka ilmenee mm. solistin huomattavana hikoiluna. Lanseerannut virallisen Bilejuna-kravatin. Kitaroiden ja kosketinsoittimien kuumia sävyjä teille tarjoilee Herra Höyry Samuli Manu!

Jesse Lehto

Lämmittäjä

Tässä seisoo mies, joka huolehtii siitä, että Bilejuna liikkuu oikeassa aikataulussa ja rytmissä. On soittanut monta keikkaa omaksi ilokseen puolikkaalla jäätelötikulla silmät kiinni, ilman että kukaan on huomannut mitään. Yleensä viimeisenä pystyssä keikan jälkimainingeissa. Lempipulla korvapuusti. Bändissä tajunnanräjäyttäviä tahteja takomassa on lämmittäjä Jesse Lehto!

Matias Källi

Kiskokunkku

Seuraavaksi esittelyvuoron saa mies, joka on erikoistunut pääinstrumenttinsa pianon lisäksi myös lähestulkoon kaikkiin maailmassa oleviin soittimiin, aina tinapillistä huuliharppuun. Hän on kaikkien universumin kissaeläinten virallisin epävirallinen elämänlaadunvalvoja. Kuten oheinen kuvakin kertoo, hän on vakavasti otettava taiteilija. Hän ei ole vitsi. Hän on Kiskokunkku Matias Källi!

Jere Lehto

Ratamestari

Tämä mies muistuttaa läheisesti Tarzania, He-Mania ja Ramboa ja onkin kertomansa mukaan peitonnut kyseiset herrasmiehet kädenväännössä useaan otteeseen.
Suurista voimistaan huolimatta tämä sankari on hellä ja pitää bassostaan ja ympärillä olevista ihmisistä yhtä hyvää huolta kuin karhuemo pennuistaan. Hiusten pituus auki sekä hauiksen ympärysmitta n. 50 cm. Hyvät naiset ja herrat, hän on Ratamestari Jere Lehto!